Oversized Trench Coat

IMG_0851.edit

Trench coat-ul oversized este și el  un must-have în acest sezon și cu siguranță se numără printre cele mai faine trenduri actuale, pe langă rochiile lungi , puloverele în diferite culori îndrăznețe și cizmele/botinele roșii sau albe.

Un astfel de trench supradimensionat  și lung este foarte ușor de procurat. Îl găsiți în magazinele din mall sau cele online, la prețuri mai mari, în magazilene second-hand, la prețuri accesibile, sau gratis,  sau dacă sunteți norocoase, chiar în dulapul părinților sau al bunicilor.

Al meu este achiziționat dintr-un second, de lângă blocul în care locuiesc, la doar 25 lei și este exact cum mi-am dorit – oversized, lung, și foarte confortabil. Curelele de la încheieturi si cele de pe umeri, sunt detaliile de care m-am îndragostit la prima vedere-un detaliu atât de mic, dar care poate schimba complet o piesă vestimentară.

Poate fi asortat cu pulovere de asemenea supradimensionate, rochii, blugi boyfriend, mom sau skinny, și să nu uităm de încălțăminte, personal, optez aproape mereu pentru o pereche de pantofi albi sport. In cazul în care preferi încălțămintea mai elegantă, o pereche de botine/cizme ar fi alegerea perfectă.

Ținută:

Trench // Second Hand

Hoodie // Zara- produs asemanator aici

Fusta // H&M – Second-hand Humana

Pantofi sport Reebok //  aici

Șosete Reebok //  aici

 

IMG_0853

IMG_0780

IMG_0786IMG_0753IMG_0742IMG_0805

Untitled

2 gânduri despre „Oversized Trench Coat

Lasă un comentariu