Casual look with a pair of classic Vans and Adidas Bumbag

img_8800

E weekend, timpul pentru un nou articol- după cum bine v-am obișnuit în ultima perioadă. Aș posta mai des și aș scrie mai multe articole, dar din păcate nu am suficient timp pentru asta.  😦 Nu trăiesc din blogging (deși mi-ar plăcea), iar full-time job-ul pe care-l am, îmi lasă destul de puțin timp și energie pentru asta. Totuși consider că este foarte important sa nu uităm de noi în acest proces și să continuăm să facem ceea ce ne place și ne face fericiți!

Știți ce mă mai face pe mine fericită? Shopping-ul!!! Atât cel din magazinele fizice, cât și cel online. Îl prefer pe cel din magazine, deoarece am ocazia să pobez și daca-mi place ceea ce văd, pot să achiziționez pe loc acel produs și nu trebuie să aștept zile/săptămâni întregi după o comandă, ca mai apoi să fiu suprinsă de faptul că nu arată la fel ca în poze, sau cum am pățit recent, mi-a fost trimisă o mărime mai mare. 😦  Apelez totuși și la varianta online, atunci când îmi doresc ceva foarte mult și nu găsesc la noi.

Am mai menționat de obsesiile mele în materie de haine și în alte articole (paltoane lungi, geci, haine în general oversized, pantofi sport…), la care recent am adaugat un nou accesoriu, borseta! În momentul de față dețin două, una sport, cea care îmi completează ținuta din acest articol, și una mai elegantă, pe care am gasit-o în Stradivarius.

Borseta este una dintre cele mai cool accesorii ale acestui sezon, este foarte practică, mai ales atunci când nu ai chef să cari o geantă mare după tine, și vrei să iei cu tine doar strictul necesar (portofel, chei, telefon) – ideală pentru shopping și festivale!

Go grab our own!

Ținută:

Borsetă Adidas // Asos aici

Palton // H&M

Pantofi sport Vans // Onygo (site-ul este din Germania și din pacate nu livreaza la noi în țară)

img_8795img_8794img_8805img_8811

Untitled

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s