Cum îmi aleg hainele atunci când intru într-un magazin second-hand

Hello ladies,

Prin articolul de azi, doresc din nou să punctez faptul că nu avem nevoie de foarte mulți bani ca să ne îmbrăcăm bine! Afirm acest lucru, deoarece garderoba mea este compusă din haine de la 1 leu în sus, deci crede-mă, chiar se poate!

Spre exemplu, piesa de rezistență a acestei ținute este trench coat-ul super lung, usor, larg, si dintr-un material foarte fin, pe care l-am achiziționat din second hand, Humana, cu doar 4 Lei!!! O nimica toată – așa shopping să tot faci! Da, știu, multe vă puneți următoarele întrebări: Unde naiba le gasește fata asta? Cum să coste doar  4 Lei așa ceva? – și astea sunt 2 dintre cele mai frecvente întrebări care-mi sunt adresate.

Ei bine, cumva le găsesc, cumva dau peste hainele care îmi completează stilul și mă definesc pe mine ca și persoană, și cumva le mai găsesc și la prețuri foarte mici… Toată vânătoarea asta după haine a început în perioada liceului (spre sfârșit), respectiv al studenției, când nu prea îmi permiteam luxul de a-mi cumpăra haine noi. Eram studentă cu două burse, fără bani de la părinți, și înnebunită după haine! În perioda aceea aștemptam chiar și reducerile de la second-hand-uri :)) Eram super încântată mai ales de cele de la Tabita, când în ultima zi de reduceri era totul la 50 de bani- cumpăram plase de haine, atât pentru mine cât si pentru colegele de cămin :)) Le cumpăram chiar și cu defect – eram super descurcărețe în acea perioadă și le reparam de zici că erau ca și noi!  Acum, chiar dacă am un salariu decent, acest lucru nu m-a făcut șă renunț vânătoarea după haine ieftine și sunt la fel de entuziasmată când îmi găsesc ceva frumos la câțiva lei.

De curând am constatat faptul că în decursul acestor ani, am ajuns să-mi dezvolt niște filtre atunci când intru într-un magazin sencond hand, și m-am gândit să împărtășesc  și cu voi modul în care-mi aleg hainele:

  1. Cu ajutorul Pinterest-ului si al Instragram-ului (și nu numai) am ocazia să răman mereu conectată cu noile tendințe ale sezonului în curs, drept urmare în mintea mea se crează un wishlist (destul de mare uneori), dar mă focusez în mare parte pe piesele cheie care se poartă și pe paleta de culori.
  2. După ce mi-am făcut temele despre ce și cum se poartă, totul devine mult mai  simplu atunci când intru intr-un magazin second hand și aplic (de multe ori inconștient) următoarele filtre pe rândurile de haine: culori, materiale, lungimi – prin acest fel nu mai sunt nevoită să iau fiecare haină în parte și să o analizez
  3. Și încă ceva, întotdeauna trec și pe la raionul de bărbați- ați fi surprinse de câte pulovere, tricouri, sacouri faine puteți să găsiți- puloverul pe care-l port este bărbătesc, but who cares?! Este unul dintre puloverele mele preferate și ador detaliul din jurul gâtului! (a costat îm jur de 15 lei)

Aș putea să scriu un roman despre vânătoarea de haine și diversele experiențe personale în acest context, dar promit să revin asupra acestui subiect și în alte articole.

Să aveți parte de o săptămână minunată!

img_9161-1

Untitled

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s