Weekend vibes

Bună,

În sfârșit avem parte de un weekend cu soare la Cluj… exact ceea ce aveam nevoie după o săptămână încărcată! În genenal mă bucur de fiecare zi așa cum este, dar zilele însorite sunt preferatele mele, parcă sunt un alt om când văd soarele pe cer, sunt  mult mai activă, mai creativă și cu siguranță reușesc să mă relaxez mai bine și să mă bucur mai mult de tot ceea ce am în jur. Ce sa-i fac, asta sunt eu! (și nu cred că sunt singura)

Am așteptat foarte mult weekendul pentru că aveam nevoie de puțină odihnă, dar din păcate dragul meu motănel, Oscar, a avut grijă să mă lase să dorm fix cât am nevoie, spun asta deoarece în fiecare dimineață, scurt după ora 07:00 ,se pune în fața ușii  și se apucă să miaune și să zgârie ușa într-un mod foarte insistent, iar dacă cumva face o scurtă pauză, are grijă să revină în 5 min, ba chiar cu mai multă energie. Uneori îi sunt recunoscătoare că face asta, mai ales în diminețile când alea 2 min de stat în pat, se fac jumătate de oră- stim cu toții despre ce vorbesc. :)) Trebuie să-l fac cumva pe Oscar să înțeleagă că în weekend are și el liber :))

Într-adevăr, cu ajutorul lui am reușit să fiu mult mai productivă decât mi-am propus, m-am trezit de dimineață, am luat micul dejun, mi-am băut cafeau, m-am pregătit și am ieșit în oraș, unde m-am întâlnit cu Adela și iubitul ei. Am fost împreună la Half is Free, și evident că nu m-am putut abține și a am plecat cu ceva de acolo, o să vă arăt în curând pe blog. Ne-am plimbat, am făcut poze, am fost și pe la Adela la manichiura, și am mai ajuns și prin Iulius…după cum am menționat mai devreme, a fost o zi productivă, chiar dacă nu mi-am dorit să mă trezesc de dimineață. Thank you, Oscar! 😀

Ca să fie și mai productiv weekendul, m-am gândit să urc ținută de ieri pe blog- după ce am descărcat pozele și le-am văzut așa luminate, mi-am zis că nu mai pot aștepta, trebuie să le postez cât mai repede! Și așa am și făcut! Vă doresc să aveți parte de o duminică minunată!

Ținută compusă din: pantaloni Zara- London Outlet//  bluza- second hand Humana// paltonul- H&M // geanta- Primark// botinele-  BB UP

Hugs and kisses,

Maria 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s